Emirgan'da seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, cadde üzerinde aniden 'U' dönüşü yapan bir otomobile çarparak altına girdi. Kazada yaralanan motosikletli, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Emirgan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde otomobille seyir halinde olan sürücü, cadde üzerinde aniden 'U' dönüşü yapmak istedi. Dönüş için manevra yapan otomobile, arkasından motosikletle seyreden sürücüye çarptı. Çarpma sonucu kontrolü kaybeden sürücü, motosikletiyle birlikte otomobilin altına girdi. Feci kaza sonrası sürücünün ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Motosikletlinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan kazayla ilgili polis ekipleri de inceleme yaparak tutanak tuttu. İncelemelerin ardından sürücü Yıldırım, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

SARIYER POSTA GAZETESİ