Geçtiğimiz günlerde Sarıyer'de corona önlemlerine ilişkin denetim gerçekleştirmesinin ardından İçişleri Bakanlığı'nın 'Covid-19 Tedbirleri Denetimleri' konulu genelgesi ile birlikte ilçedeki işyerleri bir kez daha denetlendi. İncelemelere Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun ve Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı da katıldı.

Türkiye genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak Sarıyer'de de denetimler aralıksız sürdü. Corona virüse karşı önlemlerin alınıp alınmadığına ilişkin yapılan incelemelere 7 kamu kurumundan oluşan ekipler katıldı.

İŞYERLERİNDE CORONA DENETİMLERİ

Kaymakam Mehmet Özer ve beraberindekiler, Büyükdere Mahallesi'nde marketten manava, pastaneden toplu taşıma araçlarına kadar birçok yeri denetledi. İşverenleri ve çalışanları corona virüs salgınına karşı bilgilendiren heyet, alınan önlemleri yerinde inceledi. Ayrıca Sarıyer Kaymakamlığı, Sarıyer Belediyesi, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden oluşan ekipler de ilçe genelinde birçok işyerini denetledi.

BENZER HABER: SARIYER’DE FARKINDALIK DENETİMİ

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/yasam/sariyerde-farkindalik-denetimi-h61797.html

SARIYER POSTA GAZETESİ