Sarıyer yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin en güvenli ve huzurlu ilçelerinden biri. Emniyet raporlarına göre, il genelinde en az asayiş olayının yaşandığı ilçelerin başında Sarıyer geliyor. Hiç kuşkusuz bundaki en büyük pay sahipleri ise Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ile Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Işıktaş’ın büyük katkıları ve Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in koordinasyonunda yapılan çalışmalar ile ilçemizde asayiş sağlanıyor.

POLİS VE JANDARMADAN SIKI DENETİM

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini gösteren corona virüse karşı alınan önlemler ve uygulamaların denetlenmesine devam ediliyor. Polis ve jandarma ekipleri, mekanlara yönelik gerçekleştirdikleri denetimde kurallara riayet edip edilmediğine dikkat ediyor. Ayrıca mekanlarda bulunan alkollü içecekler, KOM ekipleri tarafından sahte olup olmadıkları denetlenirken, sahillerde de sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı kontrol ediliyor.

TÜM İHBARLARI DEĞERLENDİRİYORLAR

Polis ve jandarma ekipleri yapılan tüm ihbarları ciddiye alarak, titizlikle üzerinde duruyor. Asayiş olaylarından uyuşturucu satışına, corona denetimlerinden rutin incelemelere kadar tüm olayları en ince ayrıntısına kadar takip eden ekipler, yasalara uymayanlara adli ve idari işlemler yapıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ