Sarıyer'in tanınan simalarından iş adamı Enver Ocak, şirketinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Ocak, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay bugün saat 10.30 sıralarında Zekeriyaköy Tarakçı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şirketten çıkan Enver Ocak kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan şirket çalışanları patronlarının kanlar içinde yerde yattığını görünce polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Enver Ocak, olduğu yere yığıldı. Ocak'ın yere yığıldığını gören saldırganlar geldikleri otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Ocak'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

POLİS EKİPLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis ekipleri saldırganları yakalamak için iş yerinin ve çevredeki villaların güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Olay yeri inceleme ekipleri de sokak üzerinde boş kovanları inceleyerek delil topladı. Saldırganların kaçtığı arabanın plakasını tespit eden ekipler, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Enver Ocak'a acil şifalar diliyoruz.

SARIYER POSTA GAZETESİ