Sarıyer Kireçburnu sahilinde vatandaşların şaşkın bakışları arasında aracını denize iten genç, taksiye binerek olay yerinden ayrıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay dün saat 16:00 sıralarında Kireçburnu sahilinde yaşandı. Sahil kenarına gelen genç, arabasını park ettikten sonra araçtan indi. Bir vatandaştan arabası ile birlikte fotoğrafını çekmesini isteyen genç, bu sırada bir taksi çağırdı. Ardından vitesini boşa aldığı aracını vatandaşların şaşkın bakışları arasında denize iten aracın genç, taksiye binerek sahilden ayrıldı.

Görgü tanığı olayı anlattı

Aracını denize atan gencin fotoğraflarını çeken Tuncer Çanak isimli vatandaş, “Araba park halindeydi. Arkadaş ‘videomu çeker misin?’ dedi. Ben de resim çektirecek zannettim. Önce bir taksi çağırdı. Taksi geldikten sonra arabayı boşa aldı. İtti tek başına. Araba denize uçtu. Ondan sonra taksiye bindi gitti” diyerek yaşananları anlattı.

Araç sudan çıkartıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, aracın çıkartılması için çalışma başlattı. Denize giren dalgıçlar, araca halat bağladı. Ekipler uzun uğraşlar sonucunda aracı denizden çıkartarak çekiciye yükledi.