Doğu ve Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Sarıyer İlçe Başkanlığı ile Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği arasında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen imza törenine; Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı, Doğu ve Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Sevinç ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız"

Doğu ve Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Sevinç, "Derneğimizin Genel Başkanı Fuat Bodur'un önderliğinde Türkiye'nin 60 ilinde il başkanlarımız yönetici arkadaşlarıyla, İstanbul'un 39 ilçesinde şube başkanlarımız ve yönetimleriyle gece-gündüz demeden Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Adımız Muş, Hakkari, Tunceli, Kars, Adıyaman. Soyadımız ise Türkiye'dir. İmzaladığımız bu protokolle Sarıyer'de tüm Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızı bu iki güzide derneğin çatısı altında toplayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Ayrıca protokol kapsamında önümüzdeki günlerde yapacağımız programlarla gücümüze güç katacağız" diye konuştu.

"Sosyal sorumluluk projeleri üretmek amacıyla harekete geçtik"

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı, "Derneğimiz, 2019 yılında İstanbul'da kurulmuş ve Türkiye'deki apartman, site, AVM, hastane ve toplu yaşam alanlarının tümünde profesyonel hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Dolayısıyla Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği site yöneticisinin dışında kat maliklerine dokunuyor. Türkiye genelinde birçok organizasyona ev sahipliği yaptık. Tarafımıza Sarıyer'de de belli başlı site ve apartmanlarda sorunlar olduğuna dair raporlar geldi. Biz de Başkan Erhan Sevinç ile birlikte protokol yapmaya karar verdik. Bu kapsamda ilçemizde sosyal sorumluluk projeleri üretmek amacıyla harekete geçtik. 13 Kasım Cumartesi günü İstinye Tersane Alanı'nda ihtiyaç sahibi 100 çocuğa çeşitli hediyeler vereceğiz. Ayrıca Kütahya Üniversite ve Kütahya Valiliği'nin işbirliğiyle ve derneklerimizin öncülüğünde motivasyon eğitimleri verdireceğiz. Bunların dışında Sarıyer'e gelecek olan tır ile çocuklar eğlenceli dakikalar yaşayacak. Etkinliğin sonunda da AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun'un elinden sertifikalarını alacaklar. İmzaladığımız protokol Sarıyer'e, İstanbul'a ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Adımız Muş, Kars, soyadımız ise Türkiye'dir"

Doğu ve Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Genel Başkanvekili ve Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökşen Kılıç, "Bu iki güzide derneğimizin imzaladığı işbirliği ve güç birliği protokolü hepimize hayırlı olsun. Adımız Muş, Hakkari, Tunceli, Kars, Adıyaman. Soyadımız ise Türkiye'dir" dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı ile Doğu ve Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Sevinç, işbirliği protokolünü imzaladı.

SARIYER POSTA