Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Sarıyer'in 1999 - 2004 yılları arasındaki Belediye Başkanı Sedat Özsoy'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini korkutan Sedat Özsoy, Uskumruköy'deki evinde istirahat ediyor. Özsoy'u ziyaret ederek sağlık durumu ile ilgili bilgiler alan Levent Pehlivanoğlu'na Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti eski Üyesi Yakup Güngör Mutlu ve Beşiktaş ile Türk Milli Takımı'nın formasını giyen Yaşar Elmas da eşlik etti. Duyduğu memnuniyeti dile getiren Özsoy, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

FİKİR BİRLİĞİNE VARILDI

Ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Görüşmede ayrıca Sarıyer'den Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelere kadar birçok konu gündeme geldi. Deneyimli siyasetçiler Sedat Özsoy ve Yakup Güngör Mutlu, Sarıyer'de hayata geçirilmesi gereken projelerle ilgili görüşlerini dile getirirken, tecrübeli spor adamı Yaşar Elmas ise Sarıyer'deki amatör spor kulüplerinin sorunları hakkında konuştu. Görüşmede ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınına karşı belirlenen kurallara son günlerde yeteri kadar uyulmadığını görüşünde fikir birliğine varıldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ