Geçtiğimiz günlerde makamında saldırıya uğrayan Rumeli Hisarı Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan'a İstanbul'da görev yapan muhtarlardan tam destek geldi. Muhtarlık binası önünde yapılan açıklamada, saldırganın gerekli cezayı alması gerektiği vurgulandı.

Sarıyer'in başarılı muhtarlarından Rumeli Hisarı Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan'a yapılan saldırıya tepkiler artarak devam ediyor. Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut ve Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı'nın da aralarında bulunduğu İl genelinde görev yapan 79 mahalle muhtarı, Çetin Karayılan'a destek olmak için Rumeli Hisarı'nda bir araya geldi.

"ÇETİN KARAYILAN MUHTARIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR"

Corona virüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu destek ziyareti kapsamında açıklama yapan Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut, " Çetin Karayılan yalnız değildir. İstanbul'da görevli hiçbir muhtarımız da yalnız değil. Her şartta ve koşulda yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz. Saldırıyı yapan kişinin de adalet karşısında hak ettiği cezayı alacağını ifade ediyor, saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

"YAPANIN YANINA KAR KALMAYACAK"

Adalet vurgusu yapan Rumeli Hisarı Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan ise şunları söyledi: "Maalesef ciddi bir saldırıya uğradım. Bunu yapanın yanına kar kalmayacak. Bu saldırının cezasını Türk adaleti verecektir. Yapılanların karşılığı olarak verilecek ceza bu tarz girişimlerde bulunanlar için örnek olacak. Gelip destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum."

SARIYER POSTA GAZETESİ