Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, 2019-2020 eğitim ve öğretim sezonu öncesi maddi durumu yetersiz olan 140 çocuğa okul çantası dağıtarak yüzlerini güldürdü.

Sarıyer’in başarılı ve sevilen muhtarlarından Ali Yazıcı, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle takdir toplamaya devam ediyor.

Çocuklarla yakından ilgilendi

Okulların açılmasına sayılı günler kala çocukların yüzünü güldüren Muhtar Ali Yazıcı, hayırsever esnaf ve iş adamlarından gelen çanta, diş fırçası ve çorap dağıttı. Çocukları Büyükdere Muhtarlığı’nda ağırlayan Yazıcı, miniklerle yakından ilgilendi ve sohbet etti.

Yazıcı’dan hayırseverlere teşekkür

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yazıcı, “Öncelikle dağıttığımız ürünleri hayırsever insanlardan geldiğini ifade etmek istiyorum. İsimlerinin açıklanmasını istemiyorlar ancak ben sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şu ana kadar 140 çocuğa okul çantası dağıttık. Çanta veremediğimiz çocuklar için de 75 tane daha bekliyoruz. Onlar da gelirse vereceğiz. Bunların yanı sıra sayısını veremeyeceğim kadar çocuğa diş fırçası ve 2’şer adet çorap dağıttık” ifadelerini kullandı.

“Komşularımızın sorunlarını çözüyoruz”

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Yazıcı, “Biz hayırseverler ile çocuklar arasında köprü görevi görüyoruz. Bir muhtarın en önemli görevi mahallesinde maddi durumu iyi olmayan komşularının ihtiyaçlarını ve sorunlarını gidermek. Ben de bu bilinçle hizmet veriyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu böyle devam edecek” diye konuştu.

SARIYER POSTA