Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kazıklı yola, bağlantı yollara ve çocuk parkına yapılan demir korkuluk için teşekkür etti.

Sarıyer'in başarılı muhtarlarından Ali Yazıcı, yoğun girişimleri sonucu yapımına başlanan demir korkuluk çalışmasının tamamlandığını ifade etti. Yazıcı, denize düşme ve boğulma gibi üzücü olayların son bulacağını belirtti.

İŞTE O TEŞEKKÜR MESAJI

"Çocuk parkımızın yan kısmındaki eksik kalan sahil kenar demirleri de bugün İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından takılmış olup,  tüm çalışmalar tamamen bitmiştir. Bundan böyle bölgemizde denize düşme gibi üzücü can kayıplarının  yaşanmayacak olmasının  mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükdere Muhtarlığı olarak şu ana kadar ki sahil kenarlarına  korumalık demir yapılması konusunda müracaatlarımızı dikkate alan, taleplerimizi İBB'nin bir önceki ve şimdiki yetkililerimize, AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi il, ilçe meclis üyelerimize, ayrıca sesimize ses olan ve bizlere destek amaçlı haberler yapan Sarıyer basınımıza, televizyon kanallarımıza halkımız adına teşekkür ederim."

SARIYER POSTA GAZETESİ