Özellikle mesai bitiminde kilitlenen Maslak trafiği ve araçların ünlü bir arama motoru tarafından Maslak Atatürk Oto Sanayi içerisine yönlendirilmesi bölgede yaşayan vatandaşları ve esnafı zor durumda bırakıyor.

Gazetemizin 121. sayısında Sınırlı Sorumlu Oto Tamircileri ve Benzeri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keskin ile yaptığımız haberde gündeme getirdiğimiz Maslak’ta yaşanan trafik artarak devam ediyor.

Dünyaca ünlü bir arama motorunun özellikle mesai saati bitiminde araçları Maslak Oto Sanayi içerisine yönlendirmesiyle nedeniyle yaşanan trafik, vatandaşları isyan etme noktasına getirdi.

“Sürücüler Yandex tarafından sanayiye yönlendiriliyor”

Ünlü arama motoru Yandex’in saat 17.00’dan itibaren araç sürücülerini Maslak Sanayi Sitesine yönlendirdiğini söyleyen Sınırlı Sorumlu Oto Tamircileri ve Benzeri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keskin, “Sanayi içerisinde bu denli trafiğin olmasının en büyük sebeplerinden biri de Yandex’in sürücüleri buraya yönlendirmesi. Bu konu hakkında kaymakama, emniyet müdürlüğüne ve gerekli mercilere dilekçeler verdik. Valimizle konuştuk. Fakat bir sonuç alamıyoruz” ifadelerini kullandı.