Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, beraberindeki ekiplerle birlikte Rumeli Kavağı’nda yaşayan ve evlerinden çıkamayan vatandaşlara yardım kolilerini ulaştırdı. Detaylar haberimizde...

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda evlerinden çıkamayan Sarıyerlilerin ihtiyaçlarının karşılanması oluşturulan ekipler arasında yer alan Türk Kızılayı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN KINIK’TAN YAKIN İLGİ

Tüm dünyayı etkisine altına alan corona virüs ile mücadele çerçevesinde Sarıyer’de tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk Kızılayı, evinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı. İçerisinde gıda, hijyen paketi, pjama takımı ve kolonyanın bulunduğu yardım kolilerini evlere götüren ekipler arasında Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık da yer aldı. Kınık’a, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez ve Genç Kızılay İlçe Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu da eşlik etti.

“ORMANDA TEK BAŞINA YAŞIYOR”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kınık, “Fatma Teyze 77 yaşında, Rumeli Kavağı'nda ormanda tek başına yaşıyor. Bulgaristan muhaciri. Küçük bir evi ve ahırında inekleri var. İneklerini sağarken ahırda bulduk kendisini. Televizyon izliyor ve entellektüel bir insan, olan biteni takip ediyor. Kızılay Sarıyer Şubemizden arkadaşlarımız düzenli hatırını soruyorlarmış Fatma Teyzemizin” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA