İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile bakıma alınan Ayazağa Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul 1. Amatör Ligi'nde şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Ayazağaspor'a gerçtiğimiz günlerde stat bakımı müjdesi gelmişti. Çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Mehmet Özer'e, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve Ayazağaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çakır eşlik etti.

CEVAHİROĞLU'NDAN BİLGİLER ALDI

Ayazağa Mahallesi'ne yaptığı ziyaret sırasında Ayazağa Atatürk Stadı ile ilgili talepleri dinleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gerekli talimatı vereceğini ve çalışmaların başlayacağını ifade etmişti. Aylardır beklenen çalışmalar Sarıyer Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülürken, Kaymakam Mehmet Özer çalışmaları yerinde inceledi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Özer, bakım ve onarımın en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ