İBB Meclisi ve Sarıyer Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Taylan Yıldız'ın girişimleri sonuç verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait M2 Yenikapı - Hacıosman metro hattında ücretsiz internet hizmeti başladı.

Ücretsiz İBB Wi-Fi internet hizmeti 15 Ekim (bugün) itibaren tam kapasiteyle devreye girdi. Tüm yolcular, akıllı telefonlarıyla mobil internet hizmeti alabileceği gibi sesli görüşme de gerçekleştirebilecek. Dileyen yolcular da İBB’nin ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanacak.

"48 trenden 31'inde erişim noktası mevcut"

'İnternetçi abi' olarak tanınan İBB Meclisi ve Sarıyer Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Taylan Yıldız, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sevgili İstanbullular! Şu an itibariyle metromuzun M2 hattında internet açıldı. Diğer hatlarda da yatırım planları çerçevesinde önümüzdeki zamanda açılacak. Başta Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere, değerli meclisimiz, grubumuz ve tüm emeği geçenlere teşekkürler. M2 hattındaki 48 trenden 31'inde erişim noktası mevcut. Bu hatta eklenen 17 trende de bu çalışma ivedilikle yapılacak."

SARIYER POSTA