Sarıyer’in sevilen ve tanınan esnaflarından Adnan Güven’in kızı Sultan Merve Güven, Cem Erağan ile dünya evine girdi. Nikah törenine iş ve siyaset dünyasından önemli simalar katılırken, genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan nikah törenine; Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyesi eski Başkanı Sedat Özsoy, Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Koç, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Abdullah Günaylı, Darüşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, İstinye Mahalle Muhtarı Recep Alkan, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Rumelikavağı Spor Kulübü Başkanı Varol Aydın, CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Süreyya Cinik ve çok sayıda konuk katıldı.

“UZUN BİR YOLCULUK TEMENNİ EDİYORUM”

Gen çiftin nikah törenini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıyarken, nikah şahitleri ise Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı merasimde Başkan Genç, “Öncelikle çiftimize mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunuzu açık etsin. Her şeyin çok güzel olacağı uzun bir yolculuk temenni ediyorum. Çocuklarınız bu memleketi, Atatürk’ü ve cumhuriyeti çok sevsin” dedi. Nikah şahitleri de genç çifte mutluluklar diledi.

ÖZER NİKAH CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Nikah şahidi olan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, “Ben iki kız çocuğu babasıyım. Bu yüzden her nikah beni çok heyecanlandırır. Aile kurumu inşallah bu genç çiftimizin çok mutlu olacağı bir yapı haline dönüşecek. Birlikte adım attıkları zaman aşamayacakları hiçbir engel olamaz. Kendilerine bir ömür mutluluk diliyorum” diye konuştu. Özer nikah cüzdanını gelin Sultan Merve Güven’e takdim etti.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak genç çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz.

SARIYER POSTA