Büyükdere Spor Kulübü Alışveriş Festivali, Büyükdere Çelik Gürsoy Parkı’nda gerçekleşti. Yoğun ilgi gören festival, alışveriş tutkunlarını ağırladı.

Toplam 40 standın yer aldığı festivalde, giyimden ev aksesuarlarına, el emeği göz nuru takılardan geleneksel el sanat ve ahşap işçiliğine kadar geniş yelpazede ürünler sergilendi.

“HİÇBİR MADDİ BEKLENTİMİZ YOK”

39 yıldır Büyükdere Spor Kulübü Başkanlığı yapan Mücahit Menekşe, festivalin gerçekleşmesine katkı sunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibine teşekkür etti. Menekşe, “Etkinlik alanında toplam 40 stant bulunuyor. Bunlardan 17 tanesi ise maddi gücü olmayan katılımcılara ücretsiz olarak verildi. Bizim bu festivalden hiçbir maddi beklentimiz yok. Tek arzumuz Büyükdere Spor Kulübü’ne önemli katkıları ve yardımları olan eski futbolcumuz Murat Gerger’in isminin yazılı olduğu takım eşofmanları yaptırabilmek. Malum kulübümüz başta olmak üzere amatör spor kulüplerine yeteri kadar destek verilmiyor” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKDERE’DEN BÜYÜK VEFA

1946 yılında kurulan Büyükdere Spor Kulübü, voleybolda 2 Balkan şampiyonluğu, boksta 3 dünya şampiyonluğu ve Türkiye ligi şampiyonluğu ile Sarıyer’in en başarılı kulüpleri arasında yer alıyor. Tarihi kulüp bu kez eski futbolcusu Murat Gerger’in adının yazılı olduğu takım eşofmanlarının yapılması için düzenlediği alışveriş festivali ile gündemde. Etkinliğin, vatandaşların sosyalleşmesi ve farkındalık yaratılması için gerçekleştirildiği kaydedildi.

SARIYER POSTA