Eylül ayında Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Jandarma Binbaşı Hüseyin Işıktaş, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda Arnavutköy’den Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Binbaşı Hüseyin Işıktaş, Sarıyer Posta’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşme oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

“SARIYER’DE GÖREV YAPMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Sarıyer'i çok sevdiğini ve ilçede görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Işıktaş, “Sarıyer özellikle insani ilişkiler konusunda oldukça önemli bir yer. İnsanları da çok sıcakkanlı” dedi.

PEHLİVANOĞLU’NDAN IŞIKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Işıktaş’a görevinde başarılar dileyen Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pehlivanoğlu, “Öncelikle Suriye'nin İdlib bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Millet olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Fakat ülkece bu zor günlerin üstesinden geleceğimizden şüphem yok. Ayrıca ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sarıyer Posta Gazetesi olarak gerek kamu kurum ve kuruluşları ile gerekse STK’lar ile diyalogumuz son derece iyi. Bizim en büyük amacımız vatandaşın doğru bilgiyi almasıdır” ifadelerini kullandı.

BENZER HABER: PEHLİVANOĞLU VE SEVİNÇ’TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/guncel-haberler/pehlivanoglu-ve-sevincten-hayirli-olsun-ziyareti-h60682.html

SARIYER POSTA