TİM Show Center’da açıkladığı projeler ile sadece Sarıyer’de değil, ülke genelinde de yankı uyandıran AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, engelli vatandaşlara ve kadınlara yönelik projelere de ağırlık verdi.

31 Mart'taki yerel seçimler öncesi geçtiğimiz günlerde 62 adet vizyon projesini görkemli bir lansmanla Sarıyerliler ile paylaşan Salih Bayraktar, spordan gençliğe, eğitimden ulaşıma kadar çok sayıda projeyi yerel ve ulusal basının da katıldığı toplantıyla kamuoyuna tanıtmıştı. Özellikle engelli vatandaşlara ve kadınlara yönelik projeleriyle dikkat çeken Bayraktar, Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), Sarıyer’de sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

“Toplum içine ulaşılabilirliğini sağlamayı hedefliyoruz”

Projenin detaylarını paylaşan Bayraktar, “Sarıyer’de hizmete açılacak olan Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi, kadın yoluyla aileye destek vermeyi, aileyi güçlendirmeyi ve yetkinleştirmeyi amaçlayan bir merkez olarak hayata geçecek. Aynı zamanda bu merkez ile aile içindeki engelli bireyin tedavisine katkı sağlayarak ve eğitim vererek, bireyin var olan durumunu geliştirmeyi ve toplum içine ulaşılabilirliğini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.