İLETİŞİM TEL: 0553 625 69 10

Corona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapan Bahçeköy Merkez Mahallesi Vefa Sosyal Destek Grubu, Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Sevinç ile birlikte ‘İmkanın Varsa Bırak, İhtiyacın Varsa Al’ mottosuyla önemli bir projeyi hayata geçirdi.

Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne yol açan corona virüsü, birçok ailenin zorluklar yaşamasına da neden oluyor. Bu kapsamda Sarıyer Kaymakamlığı öncülüğünde kurulan Bahçeköy Merkez Mahallesi Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan takdir toplayan bir çalışma geldi.

İHTİYAÇLARINI TEMİN EDİYORLAR

Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Sevinç’in de içerisinde bulunduğu proje kapsamında hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediği yardımları açılan sosyal markete bırakıyor. Yardıma muhtaç olan vatandaşlar da gelip ihtiyaçlarını buradan temin ediyor. 65 yaş üstü ve sokağa çıkamayanlar için ise Bahçeköy Merkez Mahallesi Vefa Sosyal Destek Grubu devreye giriyor ve yardımları evlere götürüyor.

"YARDIMLARI ULAŞTIRIYORUZ"

Proje ile ilgili Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Sevinç, “Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in öncülüğünde mahallelerde vefa sosyal destek grupları oluşturuldu. Biz de Bahçeköy Merkez Mahallesi olarak söz konusu oluşumun içerisindeyiz. Bu yüzden Kaymakamımız Sayın Mehmet Özer’e teşekkür ediyorum. ‘İmkanın Varsa Bırak, İhtiyacın Varsa Al’ sloganıyla hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine yapmak istedikleri yardımları bu projemiz aracılığıyla ulaştırıyoruz. 65 yaş üstü ve sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın bizlere ulaşıp ilettikleri isteklerini yerine getiriyoruz, hayırseverlerin getirdiği yardımları ailelere dağıtıyoruz. Bunların yanı sıra arkadaşlarımız ile daha fazla ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde bu konseptte bir sosyal market açmaya karar verdik. Buraya bırakılan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ