Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçeköy Merkez Mahallesi’ndeki bozuk yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Muhtar Mehmet Sevinç, yakından takip ettiği çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman’a ve ekiplere teşekkür etti.

Corona virüsü salgınına karşı çeşitli önlemler alan ve özellikle toplu kullanım alanlarında dezenfekte işlemleri gerçekleştiren Sarıyer Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmaları da aksatmıyor.

BOZUK YOLLAR TEK TEK ONARILDI

Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç’in girişimleri sonucunda mahalledeki bozuk yollarda asfaltlama yapan Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araçların korkulu rüyası çukurların üstünü zift ile kapattı.

SEVİNÇ’TEN VEYSEL KAHRAMAN’A TEŞEKKÜR

Asfaltlama çalışmanın ardından Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman’a ve ekiplere teşekkür eden Muhtar Mehmet Sevinç, “Ülke olarak zor bir süreç içerisindeyiz. Muhtarlık olarak ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlarda bulunurken, aynı zamanda da mahallemizin sorunlarını gideriyoruz. İlçe genelinde yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra bölgemizdeki bozuk yolların asfaltlanmasını sağlayan Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA