Çin’de ortaya çıkıp dünya geneline yayılan corona virüs salgını ile mücadele kapsamında başlatılan iyilik hareketi kervanına Ayazağa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ertama Demir Doğrama Dekorasyon’da katıldı.

Sarıyer’deki ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Sarıyer’de bir anlamlı yardımda demir ile sanatı buluşturan Ertama Demir Doğrama Dekorasyon’dan geldi. Firma yardım kapsamında 300 aileye gıda kolisi dağıttı.

AİLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Geçtiğimiz günlerde Ayazağa’da yaşayan ve yardıma muhtaç olan ailelere erzak yardımı yapan Ayazağaspor Taraftarlar Derneği bu kez Ertama Demir Doğrama Dekorasyon’un bağışladığı gıda kolilerini önceden belirlenen evlere dağıttı. Yapılan anlamlı yardım takdirle karşılanırken, ailelerin de yüzünü güldürdü.

“İNŞALLAH BU ZORLUKLARI ATLATACAĞIZ”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Ayazağa Sinoplular Derneği Başkanı, “Öncelikle bu iyilik hareketini başlatan Ayazağaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yüksel Yavuz Yılmaz’a teşekkür ediyorum. İnsanlık olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu dayanışma gününde bizlere destek veren Ertama Demir Doğrama Dekorasyon ailesine, Zafer Tanga ve Hasan Maden’e minnettarız. Gün birlik günü. Önümüz mübarek Ramazan ayı. İnşallah bu zorlukları atlatacağız” ifadelerini kullandı.

“FİRMA OLARAK ÜZERİ DÜŞENİ YAPTIK”

Yardım ile ilgili bilgiler veren Ertama Demir Doğrama Dekorasyon’un sahibi Zafer Tanga, “Biz sadece firma olarak üzeri düşeni yaptık. Daha doğrusu yapmamız gerekeni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Keşke imkanlarımız daha fazla olsa da daha fazla destek versek. Bu yardım yalnızca Ayazağa için değil, Sarıyer genelinde ihtiyaç sahibi olan aileleri kapsıyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Gıda kolilerini ailelere ulaşmasını sağlayan Ayazağaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yüksel Yavuz Yılmaz, “Yaklaşık 15 gün önce arkadaşlarımız ile semtimiz için ne yapabiliriz diye düşündük. Açıkçası her zaman tribünde olduğumuz için vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. ‘Birlikte Başaracağız’ sloganı ile yola çıktık. Arkadaşlarımız ilk olarak kapı kapı gezip ihtiyaç sahiplerini belirledi. Ardından yaklaşık 200 aileye dernek olarak desteğimiz oldu. Ertama ailesi de bu yardım kervanına katıldı. Biz de bu kolileri evlere ulaştırma görevini üstlendik. Allah herkesin hayrını kabul etsin” dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ