Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar Uygulaması'ndaki verilere göre, Sarıyer'in en fazla 'riskli alanı' bulunan mahallelerinin başında gelen Ayazağa'da kırmızı bölgeler yeşile dönmeye devam ediyor. Peki mahalledeki son durum nasıl? Hangi bölgeler daha riskli? Detaylar haberimizde...

Alınan son tedbirler ile birlikte Türkiye genelinde vaka sayıları hızla düşerken, Sarıyer'in mahallelerinde de riskli alanlar azalmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz yılın kasım ayında riskli alan sayısında Sarıyer'in bir numarası olan Ayazağa Mahallesi'nde, corona virüs tedbirleri ve mahalle sakinlerinin kurallara uyması normale dönüşte büyük rol oynadı.

KURALLARA UYALIM

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

İŞTE YENİ TABLO

ESKİ TABLO

SARIYER POSTA GAZETESİ