Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zincirlikuyu Mezarlıklar Müdürlüğü’ne atanan Halil İbrahim Kurşun’u makamında ziyaret etti.

Yeni görevine başlamasının ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden Kurşun’a, kurucuları arasında yer aldığı SASİDER’den destek geldi.

“Halil İbrahim Kurşun’a üstün başarılar dileriz”

Aynı zamanda SASİDER’in kurucuları arasında yer alan Halil İbrahim Kurşun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulanan Genç, “Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer’imizin yetiştirdiği çok başarılı ve ne görev verilirse verilsin yapacak bir kardeşimizdir. Kurşun, sadece Sarıyer’in değil; Sivas'ın, Vadi bölgemizin ve tüm Türkiye’nin sevgisini kazanmış, entelektüel birikimleri olan ve elinden geldiğince herkesin yardımına koşan bir evladımızdır. İhtiyaç duyduğunda her daim şahsımın ve SASİDER ailesinin yanında olduğunu bilmesini ister, yeni görevinde de üstün başarılar dileriz. Ayrıca bugün doğum günü olması münasebetiyle kardeşimize hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz” dedi.

“Birliğimiz devam etsin”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurşun, şöyle konuştu: “Ali Başkan nezdinde tüm SASİDER ailesine bu nazik ziyaretleri sebebiyle şükranlarımı sunuyorum. Gerek başkanım ve Yönetim Kuruluyla, gerekse de burada olan ve olamayan muhtarlarımla ve diğer dostlarımızla sürekli istişare halindeyim. Sizlerle elimden geldiğince etkileşim halinde oldum. Ve hizmetinizde olmaya da devam edeceğim inşallah. İnanın bu ziyaretiniz beni çok ama çok mutlu etti ve çok duygulandırdı. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah, tüm insanlığa daha güzel ve hayırlı hizmetler yapmamızı nasip eylesin inşallah."