Yeniköy’ün huzuru olarak tabir edilen 7. Ev, özel ve farklı konseptteki bir kermese ev sahipliği yaptı. El emeği göz nuru ürünlerden giysilere, birbirinden şık takılardan aksesuarlara kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan yeni yıl kesmese ilgi oldukça yoğundu.

Dilek Topaloğlu tarafından organize edilen ve Sarıyerli kadınların yer aldığı kermeste toplam 19 stant yer alırken, kermese yoğun ilgi gösteren kadınlar alışverişin tadını çıkardı.

SEVİMLİ DOSTLARI UNUTMADILAR

Sarıyerli kadınlara yeni yıl öncesi el emeği göz nuru ürünlerden satın alma imkanı sağlayan kermesin anlamlı bir amacı var. Kermesten elde edilecek gelirin bir kısmı bakıma muhtaç sokak hayvanları için harcanacak. Konuyla ilgili Sarıyer Posta’ya konuşan Dilek Topaloğlu, “Ortak akıla ve birlikten kuvvet doğara’ inanarak organize ettiğimiz kermeste insanlar hem alışveriş yapıyor hem de sohbet ederek, yeni arkadaşlıklar kuruyor. Kermesimizin amacı hem alışveriş yapmak hem de kadınların bir araya gelerek sosyalleşmesini sağlamak. Ayrıca elde edilecek gelirin bir kısmı sevimli dostlarımız için ayrılacak” ifadelerini kullandı.

ÖZEL GÜNLERE ÖZEL KERMES

Kermesin yılın belirli günlerinde kurulacağını söyleyen Topaloğlu, “Bu kermesimiz yeni yıla özel yapıldı. 2020 yılında Sevgililer Günü ve Anneler Günü gibi özel günlerde de kermes düzenlemeyi düşünüyoruz. Katılım gayet iyi. Umuyorum ki daha bundan sonra yapılacak kermeslere ilgi daha da artacak” diye konuştu.

Yeniköy Mah. (Köybaşı Cad.) Sarı Asman Sok. No:7 Sarıyer

İletişim: 0533 516 3317

SARIYER POSTA