Yıldız ve genç güreşçiler kategorisinde mücadele eden sporcular, Sarıyer'de düzenlenen "İlyas Demiroğlu ve Adnan Yurdaer" turnuvasında yarıştı. Müsabakalarda kıyasıya mücadele yaşandı.

Sarıyer Mustafa Yener Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvayı; Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Sarıyer İlçe Cebrail Karakaş, federasyon yetkilileri ve sporseverler izledi.

Geleceğin şampiyonları yetişecek

Yaklaşık 200  sporcunun ter döktüğü turnuvada, yıldızlar ve gençler yaş kategorisindeki müsabakalar birbirinden zevkli müsabakalar yapıldı. Turnuvayla ilgili konuşan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, turnuvada Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları olacağına dikkat çekerek " İlyas Demiroğlu ve Adnan Yurdaer Güreş Turnuvası'nın ilkini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu sayı artarak devam edecek. Bizler minikler, yıldızlar ve gençlerde yapılacak bütün müsabakaları çok önemsiyoruz. Bu çocukların antrenman kadar hakemli maç yapmaya da ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

"Amacımız bu tip turnuvaların sayısını artırmak"

Eroğlu, "Amacımız bu tip turnuvaların sayısını artırmak. Bugün burada tohumu atıyoruz, inşallah gelecek yıllarda bu sporcuların meyvesini almaya şahitlik edeceğiz. Burada yer almak, onları desteklemek, bu salonun havasını koklamak çok önemli. O yüzden biz sürekli olarak gençlerin yanında olmaya ve onlara maddi manevi destek vermeye devam edeceğiz. Böylesine değerli bir turnuvayı organize edenlere de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BİZİ TAKİP EDİN

Instagram: sariyerpostagazetesi

Twitter: sariyerposta