AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları, 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü" nedeniyle kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekmek için 81 ilde eş zamanlı yapılan basın açıklamasına katıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde organize edilen basın açıklamasına; AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp ve AK Partili kadınlar katıldı.

"Şiddete tahammülümüz yok"

İlhan, "Bizim medeniyetimiz; kadın, erkek, çocuk, her bir insana ve tüm yaratılmışlara muhabbeti, sevgiyi esas alan bir medeniyettir. Biz, Şiddet kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, fiziksel, psikolojik her türlüsüyle mücadelede kararlıyız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve kıymetli Hanımefendi'nin de önemle vurguladıkları gibi 'kadına şiddet, insanlığa ihanettir.' AK Parti teşkilatları olarak, her adımımızda bu bilinçle hareket ediyor, her fırsatta dile getiriyoruz. Tek bir kadına yönelik şiddete daha tahammülümüz yok" dedi.

SARIYER POSTA