1AMHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek, önümüzdeki yerel seçimde Sarıyer’de birinci parti olup belediyeyi alacaklarını, CHP ve AK Parti’nin ise ikincilik için mücadele edeceğini belirtip, iddialı bir çıkış yaptı.

Ahmet Özyürek dün aşmak MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda yerel basın mensuplarıyla tanışıp, adaylığı ile ilgili görüş ve düşüncelerini aktardı. Özyürek sohbet sırasında, MHP’nin 3 hilalli bayrağını Sarıyer’e dikip, hizmet etmek istediğini belirterek, “Boğazın incisi Sarıyer’i göreve geldiğimizde cennet yapacağız, inciyi daha da parlatacağız. Sarıyer’in tarihini değiştireceğiz. Çok güzel şeyler olacak. Kimseyi kayırmadan, ayrım yapmadan çalışacağız. Hizmet anlamında babamı tanımam kimseye özel muamele etmem, ettirmem” dedi.

C“DİĞER PARTİLERLE ARAMIZDAKİ OY FARKI FAZLA DEĞİL”

MHP’nin kuruluş amacına da dikkat çeken Özyürek, “Ülkemiz ve milletimiz zorda kaldığı zaman hükümette hangi parti olursa olsun yardımcı olmaktayız. Biz, vatanımızın milletimizin bütünlüğüne bakarız. Kuruluş amacımız budur. Sarıyer’e hizmet anlamında da gerçek hizmet neyse o yapılacak. Hak, adalet ve hizmet anlayışında ayrıcalık yapmadan çalışacağız. Önümüzdeki seçim özellikle İstanbul ve Ankara için sürprizlerle dolu olacak. Partimizin önceki seçimlerde Sarıyer’de aldığı oy oranı diğer partilerle arasındaki farkın kapatılamayacağı kadar değil. Biz birinci olacağız CHP ve AK Parti ikincilik için uğraşsınlar” diye konuştu.

D“SİVASLI HEMŞERİLERİMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Yaklaşık 10 yıldan beri Sarıyer’de yaşadığını söyleyen Ahmet Özyürek, Sarıyer’i sokak sokak dolaştığı için mahallelerin tüm sorunlarını bildiğini ifade etti. Sivaslı  hemşerileri arasında sevildiğini de söyleyen Özyürek, seçimde Sivaslı vatandaşların oylarına talip olduğunu belirtirken, diğer tüm illerden göçle gelenlerin de desteğine talip olduğunu belirtti.

Seçimi kazanma konusunda hiçbir kuşkusu bulunmadığını da anlatan Özyürek, başarmaya endeksli hırslı bir kişiliğe sahip olduğunu ifade edip, bu amaçla MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ve İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Orhan Sevgi ile seçim projeleri hazırlığına başladıklarını ve son hızla sürdürdüklerini söyledi.

“HER MAHALLEDEN 3 KİŞİYİ BELEDİYEYE İŞE ALIP RAPOR BİSTEYECEĞİM”

Önümüzdeki günlerde Sarıyer için hazırladıkları önemli projeleri açıklayacağını belirten Özyürek, gerçekleştirmek istediklerinden birkaç örnek verdi. Sarıyer’deki sağlık sorununa dikkat çeken Özyürek, Sarıyer’in her mahallesine tüm teçhizata sahip bir ambulans imkanı sağlayacağını söyledi. Ayrıca her mahallede oluşturacağı 3 kişilik belediye çalışanı ekibiyle mahallenin sorunları için günlük rapor isteyeceğini belirtti.

mhp-sariyer-adayi-toplanti-19Özyürek, Sarıyer’de MHP’nin iktidar olması halinde herkesin mutlu olacağını çünkü herkesi kucaklayarak ayrım yapmayacak ve çıkar gözetmeyecek bir yönetim anlayışı getireceklerini söyleyerek bu seçimde CHP’nin de AKP’nin de oylarını alacak kadar iddialı olduğunu vurguladı. Bu seçimde Sarıyer’de ilk kez oy kullanacak yaklaşık rakamın 20 bin olduğunu da dikkat çekerek bu seçimde Sarıyerlinin MHP’de karar kılacağına inandığını kaydetti.

PARTİLİLERLE DE TANIŞTI

mhp-sariyer-adayi-toplanti-21MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Orhan Sevgi, MHP 

Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Özdemir, MHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Başpınar, MHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Genel Sekreteri Sezer Şuekinci, MHP Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Şahin, MHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Esma Hancıoğlu, MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sümeyra Akkaya ve MHP Sarıyer Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Azaklı’nın da bulunduğu  toplantı ardından partililerle bir araya
mhp-sariyer-adayi-toplanti-20geldi. Özyürek, “Değerli kişilerden oluşan bir kadro oluşturacağım. Hep birlikte çalışacağız. Güzel projelerimiz var bunları ilerleyen günlerde sizlerle daha detaylı bir şekilde anlatacağım. Sarıyer’e 3
hilali dikerek hizmet etmek istiyorum” dedi.


MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban da, adayları Ahmet Özyürek’e büyük güven duyduklarını ve onunla seçimden başarıyla çıkacaklarını ifade etti.