AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Sarıyer Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Muhtarlar Günü kutlama programına katılan Salih Bayraktar, etkinliğin ardından S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hakan Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Sarıyer esnafını, kurum, kuruluş, dernek, kooperatif ve STK’ları ziyaret eden bayraktar, son olarak S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde giderek minibüsçülerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

“Birlik içerisinde hareket edilirse başarı gelir”

Başkan Hakan Akkaya’yı makamında ziyaret eden Bayraktar, “Hakan Akkaya ve yönetimi göreve geldiği andan itibaren kooperatife hareketlilik geldi. İnanıyorum ki Sarıyer’e daha da iyi hizmetler yapacaksınız. Buda ayrım yapmadan, her kesimden insanı olayın içine dahil ederek gerçekleşebilir. Ayrıca bu işi herkes sahiplenir ve bütünlük içerisinde olursa huzurda olur başarıda olur” dedi.

“Sarıyer’in tarihine ve kültürüne sahip çıkacağız”

Akkaya’ya görevinde başarılar dileyen Bayraktar, Sarıyer’in dokusu, tarihi ve kültürel yapısına dikkat çekerek şunları söyledi: “Ancak son zamanlarda tüm bunların yok olma seviyesine geldiğini görüyoruz. Benim için buradaki yaşam çok kıymetli. Her şeyden daha değerli. Allah bizlere böyle güzel coğrafyada yaşamayı nasip etti. O yüzden buraya sahip çıkmalıyız. Sarıyer insanı nitelikli, kaliteli, değerlerine sahip çıkan, tarihi, kültürü ve medeniyeti olan bir yer. Bu nedenle bizlerinde bunun devamını sağlamamız gerekiyor. Bizden sonraki nesillere bu değerleri en iyi şekilde aktarmamız lazım. Bu mirası heba edersek ilçemize yazık etmiş oluruz. En büyük gayemiz bu. Ama bunu yaparken birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde hareket etmeliyiz. Bu dava benim şahsi meselem değil, Sarıyer’de yaşayan herkesin meselesidir.”

Akkaya’dan, Bayraktar’a teşekkür

Bayraktar’ın, kooperatife gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akkaya, “Özellikle imar barışı ile ilgili sarf ettiğiniz emeği çok iyi biliyorum. Sarıyerlilerin yıllardır çözüm beklediği konuyu nihayete erdirdiniz. Ayrıca kooperatifimize yaptığınız ziyaret için size ve ekibinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda kooperatif üyesi minibüsçüleri İBB Marmaracık Gençlik Kampı’na davet eden Bayraktar, Hakan Akkaya ve ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.