AK Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanı Hamit Gül, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu’nu parti binasında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den Boğaz’ın incisi Sarıyer’e anlamlı bir ziyaret geldi. Görüşmede AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Semih Baş da yer aldı.

RİZELİLERİN SELAMINI GETİRDİ

Rize’nin Ardeşen ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı görevini yürüten Hamit Gül, İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu’nu ziyaret ederek, Rizelilerin selamlarını iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cevahiroğlu ise Gül’e görevinde başarılar diledi.

“ARDEŞEN’E SEVGİ VE SELAMLARIMIZI YOLLUYORUZ”

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, “Rize Ardeşen İlçe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamit Gül, ilçe binamızda Başkanımız Hüseyin Cevahiroğlu ve Gençlik Kolları Başkanımız Semih Baş’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunar, Ardeşen’e sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA