Geçtiğimiz aylarda corona virüs salgınına karşı geçici süreliğine hizmetlerini durduran Sarıyer Merkez’deki PTT şubesi, görevli personelde Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu önlem amaçlı kapatıldı. Diğer personellere de test yapılırken, şube karantinaya alındı.

Binlerce insanın ölümüne yol açan corona virüsü günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Salgın dünya genelinde hayatı durma noktasına getirirken, normalleşme sürecine geçen Türkiye’de vaka sayıları yeniden artış gösterdi.

ŞUBE ÖNLEM AMAÇLI KAPATILDI

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar Uygulaması’na göre son günlerde Sarıyer’in bazı mahallelerinde riskli alan sayıları artarken, ilçe merkezinde hizmet veren PTT şubesinden de üzücü bir haber geldi. Yapılan corona testi pozitif çıkan perosnelin ardından İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden gelen ekipleri, diğer çalışanlara da test yaparken, şube önlem amaçlı geçici süreliğine kapatıldı.

"HASSAS SÜREÇTE SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ"

Ülkemizin ve dünyanın içerisinde bulunduğu hassas süreçte toplumla paylaşılan haberlerin doğruluğuna ve önemine değinen gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, "Pandemi sürecinde haberleri en doğru şekilde Sarıyerlilere aktaran Sarıyer Posta Gazetesi, sorumluluğu gereği kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla tüm haberlerin teyidini almaktadır" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ