Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul genelinde son bir hafta içinde vaka sayısının yüzde 62 oranında attığını ifade etti. Koca, Sarıyer'deki artışın yüzde 120'ye ulaştığını belirtti. Detaylar haberimizde...

Son haftalarda ülke genelinde corona vaka sayısı yeniden artış gösterirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan dikkat çekici bir açıklama geldi. Sarıyer Posta Gazetesi olarak ilçemizdeki hasta sayısının attığına ilişkin haberler yaparken, korkutan açıklama Koca'dan geldi.

İŞTE VAKA ARTIŞ ORANI EN YÜKSEK İLÇELER

Bakan Koca İstanbul'da en yüksek vaka artış oranına sahip olan 8 ilçeyi de açıkladı. Bunlar; Sarıyer, Büyükçekmece, Bakırköy, Bayrampaşa, Kağıthane, Tuzla, Sancaktepe ve Beykoz oldu.

LÜTFEN DİKKAT!

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha 'Evde Kal Sarıyer' diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

BENZER HABER: KORKUTAN ARTIŞ! LÜTFEN DİKKAT!

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/sariyer-haberleri/korkutan-artis-lutfen-dikkat-h62296.html

SARIYER POSTA GAZETESİ