'Kan Ver, Can Ver' mottosuyla 4-5 Temmuz tarihleri arasında AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Kızılay Sarıyer Şubesi işbirliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye genelinde kan stokunun azalmasıyla birlikte AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının 81 ilde eş zamanlı olarak sahaya inmesiyle birlikte AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı da harekete geçti.

SİYASİLERDEN KAMPANYAYA DESTEK

Sarıyer Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Kızılay çadırı, 4 Temmuz Cumartesi ve 5 Temmuz Pazar günleri 12.30 ile 20.30 saatleri arasında kan bağışı topladı. Sarıyerliler yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Altay Unan ve Abdullah Günaylı ile Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan'da kampanyaya destek verdi.

232 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Sarıyer Merkez'deki etkinliğin yanı sıra İstinye'de de Mahalle Muhtarı Recep Alkan'ın desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Sarıyer Şubesi, kan bağışı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda ve İstinye Devlet Hastanesi önünde kurulan çadırlarda toplam 232 ünite kan topladı.

BENZER HABER: SARIYER'DE ANLAMLI ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/saglik/sariyer-de-anlamli-etkinlige-yogun-ilgi-h61648.html

SARIYER POSTA GAZETESİ