Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç, Sivas’ın Doğanşar İlçesi’nin 10 derneğini kahvaltıda ağırladı. Programda, dernek faaliyetleri ve Sarıyer gündemi ele alındı.

Ali Genç başkanlığında yapılan son SASİDER yönetim kurulu toplantısında alınan “Sarıyer’de dernek merkezi veya şubesi bulunan bütün Sivas Dernekleri ile kahvaltılı istişare toplantıları yapma kararı” kapsamında ilk adım atıldı. Buna göre, Sivas’ın Doğanşar İlçesi’nin 10 derneğinin yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

“Sarıyer’de Sivaslıların gönlünü kazanan başarılı olacak”

Konuklara hitap eden SASİDER Başkanı Ali Genç, “SASİDER olarak sizleri her türlü gelişmeye karşı bilgilendirecek, değerli görüşlerinizi alarak, her meselede birlikte hareket edeceğiz. Birilerinin inatla Sivaslıları bölme çabasında olduğunu görüyoruz. Sivaslılar olarak bu bölücü hareketlere karşı dimdik ayakta olacağız ve birlikte olduğumuzu görmek istemeyen herkese göstereceğiz. Görevde olduğumuz 5 yıldan beri her daim hemşerilerimizle birlikte olduk. Sarıyer’de Sivaslıları ayrıştıranlar değil, kucaklayanlar, gönüllerini kazananlar başarılı olacaktır. Şunu da söyleyeyim hemşerilerimiz siyasi partilere baksınlar, sizleri temsil edecek, derdinizle dertlenecek hemşeriniz var mı? Ona göre hür iradenizle kararınızı verin. Bu istişare toplantıları her hafta sonu diğer hemşeri derneklerimizle de devam edecektir. Tekrar katılımlarınız için sizlere çok teşekkür ediyor, bu mekanın sizlerin hizmetinde olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası söz alan dernek başkanları birlik ve beraberlik mesajı verirken, Sarıyer’e daha fazla hizmetin olması için ortak çalışmaların yapılması gerektiğini ifade ettiler.