A“OTELİMDE STAJ YAPABİLİRSİNİZ”

The Grand Tarabya Oteli’nin sahibi İzzet Bayraktar, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine otelinde staj yapma imkanı tanıyarak, iş sahibi olmaları konusunda ilerisi için ümit verdi.

G

Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Başkanı da olan İzzet Bayraktar, Vehbi Koç Vakfı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine verilen mesleki bir konferansa katıldı. Konferansı veren dünya çapında bir oteller zincirinin sorumlusu olan Tolga Parlakyiğit’ten önce öğrencilere hitap eden İzzet Bayraktar, “Ölmüş olan Tarabya’nın yeniden dirilmesi için bu oteli açtık. Otele sizler sahip çıkacaksınız. Orada çalışıp, kendi malınız gibi koruyacaksınız. Okulunuzda öğrendiklerinizi tatbik etmek için de stajınızı Tarabya Oteli’nde yapabilirsiniz. Size bu imkanı tanıyacağız. Bu durum aynı zamanda sizlere bu otelde kalıcı olarak iş bulma şansı da yaratabilir. Yeter ki derslerinize iyi çalışıp, öğretmenlerinizi dinleyin” dedi.

J

Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Meral Yalçınkaya tarafından organize edilen toplantıda turizmci Tolga Parlakyiğit,  öğrencilere mesleki tecrübe ve birikimlerini aktarıp, sorularını cevapladı.