Sarıyer’de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem değerlendirme toplantısı yapıldı.  Geçen dönemin detaylı değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Sarıyer'de eğitimin geleceği, yöneticilerinin halka nasıl hizmet etmeleri gerektiği, iletişim, güvenli okul, okulların fiziki yapıları, temizliği gibi konularda önemli mesajlar verildi.


foto2MEF Üniversitesi’nde gerçekleşen 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem değerlendirme toplantısına Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz ve okul müdürleri katıldı. Değerlendirme toplantısında söz alan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, konuşmasında eğitime dair önemli katkılar sunacaklarının altını çizerek, "Temel hedef iyi bireyler ve iyi bir nesil yetiştirmek, Sarıyer'de eğitim e öğretimde marka değer olacağız” dedi.

Yeni atanan 45 okul müdürüne başarılar dilerini sunan Kaymakam Bilgin, Sarıyer'de eğitimin geleceği ve eğitim yöneticilerinin halkımıza nasıl hizmet etmeleri gerektiği, iletişim, güvenli okul, okulların fiziki yapıları, temizliği, sosyal etkinlikler, törenler, kurslar ve öğretimde başarı ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Toplantıda Şube müdürleri sırayla söz alarak kendi bölümleri ile ilgili sunumlarını yaptılar. Son olarak ilçe milli eğitim müdürümüz İbrahim Tahmaz, okul müdürlerimize önümüzdeki dönemde yapılacaklar ile ilgili bilgi vererek, projelerin önemine değindi.