ama7Kilyos’taki Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu müzik grubu ile Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencilerinden oluşan müzik grubu ortak konser verdi. Görenlerin görmeyenlere eşlik ettiği konser Kilyos’ta gerçekleşti.

Okul Müdürü Ömer Çarkçı ile öğretmen ve öğrencilerin izlediği konserde Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencilerinin yardımı ile sahneye çıkan Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu öğrencileri arasında samimi ve sıcak bir yakınlaşma oldu. Sahnede karışık olarak yer alıp, şiir ve şarkı söyleyen öğrencilere başka bir grup da enstrümanlarıyla eşlik etti.

kor1

KÖRLER ALFABESİYLE HAZIRLANAN NOTA DEFTERİ HEDİYE ETTİ

ama9

Ömer Çarkçı konser sonunda, Braille Alfabesi (Körler Alfabesi) ile yazılmış bir nota defterini Darüşşafaka Eğitim Kurumları müzik öğretmenine hediye etti.

YALNIZ BIRAKILDIKLARINA ÜZÜLDÜLER

Konsere Sarıyer protokolü ile Darüşşafaka Eğitim Kurumları yöneticilerini de davet ettiğini ancak böyle bir özel günde yalnız kaldıklarını söyleyen Okul Müdürü Ömer Çarkçı, “Öğrencilerimiz göremedikleri için zaten kendilerini ezik hissedip, komplekse kapılıyorlar. En azından Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın müdürü gelebilirdi. Sağlık olsun bizim yüreğimiz de gönlümüz de geniş, herkese yer var, bir başka etkinliğimize bekleriz” dedi.