İlkokul 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrencilerin yüz yüze eğitime başlamasının ardından Sarıyer'deki okullar güvenlik önlemleri eşliğinde kapılarını açtı. Bu kapsamda Huzur Mahallesi'ndeki Süleyman Çelebi İlkokulu öğrencileri ateşleri ölçülerek sınıflara alındı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ilkokul 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrencilerin yüz yüze eğitime başlayacağını açıklamasının ardından bugün Sarıyer'deki okullar kapılarını açtı.

AİLELER SOSYAL MESAFEYE UYMADI

Öğrenciler okula ateşleri ölçülerek alınırken, 'Cesur' isimli polis maskotu çocukları korona virüse karşı bilgilendirdi ve maske dağıttı. Maskot öğrencilerin beğenisini toplarken, çocuklarını bekleyen velilerin sosyal mesafeye uymaması dikkat çekti. Polis ekipleri de okul önünde bekleyen anne ve babaları sosyal mesafeye karşı uyardı.

"MESAFEMİ KORUYACAĞIM, TENEFFÜSLERDE DIŞARI ÇIKMAYACAĞIM"

Yüz yüze eğitim kapsamında bugün okuluna gelen bir öğrenci, "Çok heyecanlıyım, mesafemi koruyacağım, teneffüslerde dışarı çıkmayacağım" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ