İletişim Tel: 0212 242 80 80

Yaklaşık 10 yıldır güven ve kaliteli hizmet anlayışı ile Sarıyer'de araç kiralama üzerine hizmet veren Meç Rent a Car’ın sahibi Mehmet Kara, bir ilke imza atarak Sarıyerlileri grafiti sanatı ile buluşturdu.

Her bütçeye uygun araç portföyü ile Sarıyer'in önde gelen araç kiralama şirketi olan Meç Rent a Car, vatandaşın karşısına bu kez sanat ile çıktı. Firmanın karşısında bulunan duvara grafiti çizimi yaptıran iş yeri sahibi Mehmet Kara, bulundukları sokağı sanat ile renklendirdikleri için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"SOKAĞIMIZI RENKLENDİRMEK İÇİN YAPTIRDIK"

Duvara grafiti yaptırmasının gerekçesini anlatan Kara, "Sarıyer'in hemen hemen tüm mahallelerinde atıl vaziyette olan ve görüntü kirliliği yaratan duvarların renklendirilmesi adına böyle bir çalışma yaptırdık. Duvara grafiti çizimini yapan ve sokağımızı renklendiren Graffiti İstasyonu'ndan Gökhan Fil'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"SARIYERLİLERDEN DE ÇOK OLUMLU TEPKİLER ALDIK"

Kara, sözlerini şöyle tamamladı: "İlçe genelindeki boş duvarlar Sarıyer Belediyesi'nin de desteğiyle renklendirilebilir. Büyükdere Mahallesi'nde bunun örneklerine şahit olduk. Sarıyer İlkokulu ve Sarıyer Ortaokulu gibi caddeye bakan duvarlarda bu tarz çalışmalar yapılabilir. Biz de atıl vaziyetteki duvarların hem daha güzel görünmesi hem de duvarların grafiti sanatı ile insanların gözüne hoş gelmesi için böyle bir çalışmaya imza attık. Sarıyerlilerden de çok olumlu tepkiler aldık. Birçok kişi gelip teşekkür etti. Bunu sadece belediye değil, esnaf arkadaşlarımız da çok uygun maliyetlere yaptırabilir. Bu sayede hem bulundukları sokağı renklendirebilirler hem de kendi reklamlarını yapabilirler."

SARIYER POSTA GAZETESİ