Sürücünün direksiyon başında uyuya kalması ile birlikte kontrolden çıkan kamyonet dehşet saçtı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Ayazağa-Kemerburgaz Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.E  direksiyon başında uyuya kaldı. Bunun üzerine kamyonet kontrolden çıkarak bir iş yerinin tuğla ve kiremitlerini parçaladıktan sonra duvara ve doğalgaz borusuna çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, doğalgaz ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşların yardımıyla şahsı araçtan çıkarttı.

Polislere direndi

Polisin kazayı yapan sürücüye yaptığı testte alkol kullanmadığı ortaya çıktı. Ardından polis ekiplerinin nezaretinde ambulansa bindirilmek istenen şahıs zorluk çıkarttı. Polisler, kaza yapan sürücüyü hastaneye götürme konusunda ikna edemeyince ellerini kelepçeleyerek ambulans ile hastaneye gönderdi.

Gördü tanığı konuştu

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı gören Emre Şengün, "Kamyonet, Kemerburgaz tarafından gelirken şantiyenin sağ tarafından toprak yola çıktı. Çokta süratliydi, buraya dalmasıyla oraya gömülmesi bir oldu. Müdahale ettik ama ters tepki yaptı. Dışarıya çıkartmaya çalıştık ama bize saldırdı. Arabayı yumrukladı, kornoya bastı, uzaktan da su attık. Duvara çarptı, doğalgaz borusu da patladı. Tehlike zaten oydu, faciadan dönüldü. Allah'tan bu güzergahtan giden bir yaya yoktu, yoksa onu da götürmüştü" dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip, kazayla ilgili inceleme başlattı.