Kireçburnu Mahallesi'nde rögar kapağı çaldığı tespit edilen Pakistan ve Afganistan uyruklu 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerden ikisi tutuklanırken, biri sınır dışı edildi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde yaptığımız 'Sarıyer'de hırsızlar rögar kapaklarına dadandı' başlıklı haberimizde ilçe genelinde hırsızlık olaylarının arttığına işaret etmiş, emniyet güçlerinin de hırsızların peşine düştüğünü belirtmiştik.

2'Sİ TUTUKLANDI, 1'İ SINIR DIŞI EDİLDİ

15 Mart tarihinde Kireçburnu'nda 2 mazgalın çalındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, olayı çalıntı ATV tipi 2 motorla sokağa gelen Pakistan ve Afganistan uyruklu 3 şüphelinin gerçekleştirdiğini belirledi. N.M.K ve N.U.'nun mazgalları hurdacılık yapan İ.A. ve F.P.'ye sattıkları tespit edildi. Polis ekipleri ertesi gün N.M.K., N.U. ve Afganistan uyruklu R.K. ve mazgalları sattıkları İ.A. ve F.P. isimli şüpheliler yakaladı. Mazgallara ve ATV motorlara el konuldu. İ.A. ve F.P. adli makamlarca serbest bırakılırken, Afganistan uyruklu R.K.'nın sınır dışı edildi. Pakistanlı şüpheliler N.M.K. ve N.U. tutuklandı.

BENZER HABER: SARIYER'DE HIRSIZLAR RÖGAR KAPAKLARINA DADANDI

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/yasam/sariyer-de-hirsizlar-rogar-kapaklarina-dadandi-h63415.html

SARIYER POSTA GAZETESİ