BAHÇEKÖY'DE ÖRNEK DAYANIŞMA

Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç, hayırseverlerin bağışladığı yardımları mahallede yaşayan ve önceden tespit edilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Corona virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastaların sokağa çıkmaları kısıtlanırken, Sarıyer’deki ihtiyaç sahiplerine yardım seferberliği devam ediyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Hayırsever Sarıyerlilerin bağışladığı yardım kolilerini ihtiyaç sahibi 100'ün üzerinde aileye ulaştıran Muhtar Mehmet Sevinç, çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Sevinç, "Hafta sonu olmak üzere haftanın 7 günü bu zor süreçte geç saatlere kadar görevimizin başındayız. 65 yaş üstü vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi tüm ailelere titizlikle yardımları ulaştırıyoruz. Bu anlamda tüm hayırseverlerimize Bahçeköy halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum" ifadeleri kullandı.

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU BAHÇEKÖY’DE

İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmek amacıyla gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri bağışlayan hayırseverlerin yanı sıra Sarıyer Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu’da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bahçeköy’de 10 kişiden oluşan, devlet tarafından verilen yardımları da önceden tespit edilmiş vatandaşların evlerine götürüyor.

SARIYER POSTA