Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Edirnespor'u konuk eden Sarıyer, rakibini Bahri Can Avcı'nın golleriyle 2-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi. Beyaz Martı, aldığı bu galibiyetle 31 Ekim Pazar günü ligde oynayacağı Bodrumspor maçı öncesi moral buldu.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan müsabakayı; Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Edirnespor Başkanı Savaş Üner, Sarıyer’in eski yöneticileri, kaptanları ve futbolcuları da izledi.

Kötü gidişata 'dur' dedi

Ligde aldığı kötü sonuçlarla ve istikrarsız performansıyla taraftarından tepki alan Beyaz Martı, kötü gidişata kupa maçında 'dur' dedi. Lacivert beyazlılar, 3. Lig ekiplerinden Edirnespor ile karşı karşıya geldi. Sarıyer, mücadelenin ilk yarısını 24. dakikada tecrübeli savunmacı Bahri Can Avcı'nın attığı golle önde kapattı. Beyaz Martı, maçın ikinci yarısına da etkili başladı. Dakikalar 49'u gösterdiğinde bir kez daha sahneye çıkan Avcı, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ev sahibi ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Maç öncesi dostluk rüzgarları

İki takım sahada her ne kadar rekabet içerisinde olsa da maç öncesi protokol tribününde dostluk rüzgarları esti. Sarıyer'in efsane amigosu, karşılaşma öncesi Edirnespor Başkanı Savaş Üner'e çiçek hediye etti.

Sarıyer: Mehmet Doğan, Oğuzhan Açıl, Orhan Aktaş, Nuri Terliksiz, Burak Albayrak, Bahri Can Avcı, Mehmet Bektaş, Mertcan Açıkgöz, Adem Koçak, Bertul Kocabaş, İbrahim Halil Öner.

Edirnespor: Ahmet Güney, Kaan Dorak, İsmail Karakaş, Atakan Serin, Semih Ceylan, Engin Nebioğlu, Güney Gençel, Barış Dillioğlu, Cihad Ateş, Önder Akdağ, Mehmet Mert Özkaptan.

SARIYER POSTA