TFF 2. Lig Beyaz Grupta liderlik koltuğunda oturan Sarıyer, ligin 11. haftasında sahasında Kastamonuspor 1966 ile golsüz berabere kaldı.

Ligde 11 maçta aldığı 8 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup liderliğini sürdüren Sarıyer, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda konuk ettiği Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalarak, en yakın rakibi Samsunspor’un 1 puan önünde zirvedeki yerini korudu.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 13:30’da oynanan müsabakayı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Gökan Zeybek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve binlerce Sarıyerli taraftar izledi.

Sarıyer oyununu sahaya yansıtamadı

Haftaiçi Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Çaykur Rizespor maçından sonra yorgun olduğu gözlenen Sarıyer, Kastamonuspor 1966 karşısında vasat futbol sergiledi ve 3 puan alamanın üzüntüsünü yaşadı. Beyaz Martlar, özellikle maçın ikinci yarısında oyunu kontrol etmekte zorlandığı görüldü.

Taraftarlar stadı tıklım tıklım doldurdu

Kastamonuspor ile sahasında golsüz berabere kalarak en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını koruma fırsatını kaçıran Sarıyer’e taraftarlarından büyük destek geldi. Yusuf Ziya Öniş Stadı’nı tıklım tıklım dolduran taraftarlar, coşkulu bir atmosferde oynanan müsabakada 90 dakika boyunca takımlarını destekledi.

Yüzlerce taraftar dışarıda kaldı

Sarıyer Belediyesi’ne ait anons araçları ve taraftar grupları hafta boyunca Sarıyerlileri maça davet etmişti. Yapılan çağrı karşılıksız kalmadı ve lacivert beyaz renklere gönül veren binlerce Sarıyerli stadı doldurdu. Müsabakanın başlamasına kısa bir süre kala gişe önünde uzun kuyruklar oluşturan yüzlerce taraftar, kapasitenin dolması nedeniyle stada giremedi.

Sarıyerli futbolcular Koray Şener’i unutmadı

Sarıyerli futbolcular, sahaya 2 Kasım Cuma günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener ile ilgili başsağlığı mesajı içeren pankart ile çıktı. Şener’in fotoğrafının ve isminin yer aldığı pankartı gören Sarıyerli ve Kastamonusporlu taraftarlar uzun süre ayakta alkışladı.

Kastamonuspor karşısında aldığı beraberlikle puanını 27'ye yükselten Beyaz martılar, ligin 12. haftasında 11 Kasım Pazar günü saat 13:30'da deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.