HABER: LEVENT PEHLİVANOĞLU
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 21 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye hazırlanan lider Sarıyer'in, İskenderun ile deplasmanda oynayacağı tarihi maç, Sarıyer'de dev ekranda yayınlanacak!
Bu Cumartesi günü, Sarıyer için nefeslerin tutulacağı anlar yaşanacak. Sarıseki Fuat Tosyalı Stadyumu'ndan gelecek galibiyet veya beraberlik haberi, Sarıyer'i tam 21 yıl sonra şampiyonluğa taşıyacak!
Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Kubilay Yıldırım'ın girişimleri sonucu, 3 Mayıs Cumartesi günü oynanacak İskenderunspor - Sarıyer karşılaşması, Sarıyer Merkez Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda kurulacak dev ekranda tüm Sarıyerlilerle birlikte izlenecek.
MUHTAR YILDIRIM’DAN BAŞKAN AKSU’YA TEŞEKKÜR
Başkan Oktay Aksu'ya teşekkür eden Muhtar Yıldırım, bu önemli buluşmanın Sarıyer için çok daha fazlası anlamına geldiğini vurguladı: "Bu önemli müsabaka, yalnızca bir futbol karşılaşması değil, aynı zamanda Sarıyer’imizin bir araya gelerek kenetlenmesini sağlayacak bir buluşma olacaktır. Galibiyet halinde, Sarıyer Cumhuriyet Meydanı bizler için bir başka anlam daha taşıyacak; şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz ve ilk kutlamalarımızı gerçekleştirdiğimiz yer olarak hafızalarımıza kazınacaktır."
Muhtar Yıldırım, tüm Sarıyer halkını bu büyük heyecanı birlikte yaşamak üzere 3 Mayıs Cumartesi günü Merkez Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekran karşısında buluşmaya davet etti.