Çınarcık Belediyespor Ahmet Yılmaz (Fantom) ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Çınarcık Belediyespor 2. Başkanı Mehmet Kılıçaslan, Genel Sekreter Erdinç Alaza ve Yeni Teknik Direktör Ahmet Yılmaz 2016-2017 sezonunun hazırlıkları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Kariyerinde daha önce Yalovaspor, Beykoz, Üsküdar ve  Sarıyer takımlarını çalıştıran başarılı teknik direktör Yılmaz, Çınarcık  Belediyespor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Geçen sezon çok iyi bir takımı olan Çınarcık Belediyespor'un bir talihsizlikle şampiyon olamadığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

YILMAZ: “ÇINARCIK LAYIK OLDUĞU YERE GELECEKTİR”
"İnşallah bu sene Çınarcık layık olduğu yere gelecektir. Çok hırslı bir insanım, futbol oynadığım dönemde ve çalıştırdığım takımlarda hırslı olduğumu görüyorlardı. 90'lı yıllardan beri Çınarcık'a karşı bir sempatim vardı. Bu tesisleri gezdikten sonra Çınarcık'ın mevcut durumda olması benim çok gücüme gitti. Belediye Başkanımızın da yardımıyla bu takımı iyi bir seviyeye getireceğiz. Transfer çalışmalarına da başladık önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız."

Kılıçaslan da Ahmet hocayla anlaşmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, "Sevinçliyiz. Hocamızın yapısını, karakterini biliyoruz. Birlikte çalışarak Çınarcık Belediyespor'u iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Yeni sezon hocamıza ve Çınarcık Belediyespor'a hayırlı olsun." dedi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak değerli spor adamımız Ahmet Yılmaz’a Çınarcık Belediyespor’da başarılar dileriz.

Levent PEHLİVANOĞLU