TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Sarıyer Spor Kulübü, 2019 - 2020 sezonu öncesi kadrosunu son olarak savunma oyuncusu Şahin Şafakoğlu ile güçlendirerek, transfer dönemini kapattı. Peki, lacivert beyazlı ekip şu ana kadar kaç transfer yaptı? Detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz sezon play - off yarı finalinde elenerek şampiyonluk ümitlerini bu sezona bırakan Sarıyer, mevcut kadrodan birçok oyuncu ile sözleşme yenilerken, iddialı bir kadro kurmak için dış transferde de 12 futbolcuyu kadrosuna kattı.

TAKIMIN İSKELETİ KORUNDU

Lacivert beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon takımın iskeletini oluşturan birçok oyuncu ile yeniden anlaşmaya vardı. Beyaz Martı bu kapsamda; Yaser Yıldız, Ali Türkan, Özgür Çelik, Bertul Kocabaş, Ozan Solak, Adem Koçak, Hüsnü Başkurt ve Kubilay Anteplioğlu ile sözleşme imzaladı.

DIŞ TRANSFERDE İMZA ŞOV

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda tecrübeli Teknik Direktör Ahmet Akcan’ı takımın başına getiren Sarıyer, dış transferde de oldukça aktif bir görüntü çizdi. Tecrübeli ve genç bir ekip oluşturmak isteyen lacivert beyazlılar; eski Trabzonsporlu Barış Memiş, Kastamonuspor 1966’dan Bahri Can Avcı ile Şaban Özel, Eyüpspor’dan Kubilay Akyüz, İsmail Ayaz, Kızılcabölükspor’dan Samet Dağlı, Utaş Uşakspor'dan Murat Gürbüzerol, Hikmet Balioğlu, Gazişehir Gaziantep’ten Mahmut Bilir, Kırklarelispor’dan İlter Ayyıldız, Zonguldak Kömürspor’dan Okan Eken ve Yılport Samsunspor’dan Şahin Şafakoğlu’nu kadroya dahil etti.

Sarıyer, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un ilk haftasında 1 Eylül Pazar günü saat 17.00'da Pendikspor'a konuk olacak.

SARIYER POSTA