Sarıyer Ülkü Ocakları, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu ve Kaçakçılıkla Mücadele Günü münasebetiyle dikkat çeken bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi.

Sarıyer Ülkü Ocakları başkanı Ümit Kapıcıoğlu, projeyle ilgili Sarıyer Posta'ya açıklamalarda bulundu.

Kapıcıoğlu açıklamasında, “Çağımızın en büyük hastalığı, Gençlerimizi tehdit eden, Aile birliğini dağıtan, hatta onları hayattan kopartan uyuşturucu belasına karşı dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yaptık. İki sayfadan oluşan bir mektup kaleme aldık. 1. Sayfada sorun ve tespitlerimiz, 2. Sayfa da ise çözüm önerilerimizi sıraladık. Sarıyer de kamu görevlileri başta olmak üzere, 323 adrese eş zamanlı olarak PTT aracılığıyla mektupları postaladık. Mektubun sonuna bir QR kodu oluşturduk. Mektubumuzu alanlar telefonların kameralarına bu koda okuttuklarında ocağımızın “ınstagram” sosyal medya hesabını ziyaret edebilecek ve faaliyetlerimizi takip edebilecekler” Dedi.

Başkan Kapıcıoğlu, “Mektupla birlikte eş zamanlı olarak Sarıyer genelindeki tüm mahallerde 10.000 adet Sticker, 5000 adet el broşürü ve 100 adet pankart çalışması yapacağız” dedi.