erdal çoban

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP Sarıyer olarak iddialı şekilde seçimlere hazırlandıklarını söylerken, hiç kimse MHP üzerinden oy hesabı yapmasın dedi...

Sarıyer Belediye Başkanlığı için AK Parti ve CHP'de hummalı bir çalışma sürerken, geçen seçimleri doğrudan etkileyen ve bu seçimlerde de kilit noktalarından biri olacak olan MHP çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirtirken, "en iddialı adayla yola çıkıp, Sarıyer'de MHP'li bir Belediye Başkanı çıkartmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi. Çoban şunları söyledi:

"Biraz sessiz kalsak da yerel seçimlere yönelik çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Aday sokaklarda çevre kirliliği yapıp dururlarken, biz ev ev dolaşıp komşularmızın gönüllerine hitap ediyoruz. Sokakta sizin fotoğrafınıza bakan biri sizi yolsa görse zor tanır. Ama birinin evine gidip, elini sıktığınızda ömür boyu sizi unutmaz."

Hiç kimsenin kendileri üzerinden hesap yapmaması gerektiğinin önemle altını çizen MHP Sarıyer İlçe Başkanı, "hiç kimsenin bizi basamak olarak kullanmasına izin vermeyeceğiz, hiç kimse bizim üzerimizden oy hesabı yaparak yola çıkmasın." dedi.