CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İlçe örgütüyle birlikte mahallelerde esnafın, pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

80 Günde Devr-i Âlem projesi alan çalışmalar kapsamında Sarıyerli esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, dertlerine ortak olmaya çalışan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve İlçe Örgütü, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

“BU DÜZEN DEĞİŞECEK”

Esnaf, işçi, çiftçi, memur, emekli ve vatandaşlarımız hiç bir dönem, bu dönemde olduğu kadar hayat pahalılığını bu derece hissetmemiştir diyen Başkan Yalınkılıç, “Toplumu derin bir yoksullukla karşı karşıya bırakanlar, Türkiye’nin sorunlarını çözme ve yönetme kabiliyetini yitirdiler. Bizi dertlendirenlerden, ülkeyi iflasa sürükleyenlerden kurtulmanın vakti geldi. Bu düzeni mutlaka değiştireceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu düzen değişecek, bir tek çocuk dahi yatağa aç girmeyecek, bir tek ev dahi karanlıkta kalmayacak, bir tek yurttaşımız dahi geçim sıkıntısı yaşamayacak” dedi.

Yalınkılıç; “Milyonlar işsizlikle, hayat pahalılığıyla, yoksullukla, açlıkla boğuşuyor. Halkımız bu sorunlarla boğuşurken, yoksulluk had safhadayken, ülkeyi yöneten AKP zevki sefa altında milyonların sırtına yeni yükler bindirmeye devam ediyor” diyerek hükümeti eleştirdi.