Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, partisinin Sarıyer Belediye başkan adayı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Bayraktar, “Bizim makam sevdamız yok. Hizmetin peşindeyiz. Aday değilim” dedi.

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Sarıyer Belediye başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken, İlçe Başkanı Salih Bayraktar konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, “Çılgın projelerle Sarıyer’i dünya kenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

“En büyük sevdamız milletimize hizmet etmek”

AK Parti yönetiminin Sarıyer’de göstereceği adayı koşulsuz destekleyeceklerini söyleyen Bayraktar, “Aday her kim olursa olsun biz onun etrafında tek yumruk olacağız ve var gücümüzle destekleyeceğiz. Öncelikli hedefimiz Sarıyer’i bedava bonus mevcut yönetimden kurtarmak ve hak ettiği yerlere getirmek. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık, olmayacağız. Bizim en büyük sevdamız milletimize hizmet etmek” dedi.

Bayraktar’dan büyük müjde

Partisinin adayı ile ilgili ser verip sır vermeyen Bayraktar, 22 Aralık’ı işaret etti. Adayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devasa projeleri görkemli bir lansman ile tanıtacaklarını belirten Bayraktar, “22 Aralık’tan sonra devrim niteliğinde ki projelerimizi açıklayacağız. Hayalleri süsleyen tüm çalışmaları ilçemiz için hayata geçireceğiz. Sarıyer’i dünya kenti yapacağız” müjdesini verdi.